Services

Computer reparatie

Indien er iets mankeert aan uw laptop en u wilt het goedkoop laten repareren of vervangen is er altijd een mogelijkheid bij ICTvanLoon. 

Wij zullen het zo snel en goedkoop mogelijk voor u proberen op te lossen!

Virus vrij

Tegenwoordig zijn virussen makkelijk te krijgen en worden steeds gevaarlijker voor uw systeem en data. Als uw computer naar ons komt voor een onderzoek controleren wij uw hele systeem op virussen en zorgen dat uw virusbeveiliging optimaal functioneert! 

Systeembeheer

Heeft u hulp nodig met uw server, computer of netwerk? Dan bent u aan het juiste adres! Wij proberen uw problemen zo snel mogelijk op te lossen en uw wensen uit te laten komen.

Software installatie

Wij hebben een aantal software pakketten. Wij raden u eigenlijk alleen Windows 7 en Windows 8 aan. Indien uw systeem dit niet ondersteund of aankan kan er altijd gedacht worden om een versie terug te gaan naar Windows Vista. 

Software updaten

Eens in de tijd komen er updates uit. Deze zijn nodig voor uw systeem om beter te kunnen functioneren en dus optimaal te presteren! Deze zullen wij uiteraard voor u installeren en zo zorgen dat uw systeem up-to-date is. Dit geld ook voor de drivers van uw apparaat.

Nieuwe OS

Als u voor een nieuwe schone OS kiest zitten er bij ons standaard alle updates in en een aantal extra programmas gratis voor uw handigheid toegevoegd. Denk hierbij aan Microsoft Office 2010 / 2013, Skype etc. 

Infrastructuur inrichten

Indien u een keus hebt gemaakt uit een OS pakket helpen wij u graag bij het inrichten van uw infrastructuur zodat alles weer zo snel mogelijk functioneert! 

ICTvanLoon CLOUD

Ook ICTvanLoon is bezig met een eigen cloud systeem voor zijn klanten zodat ze hun data veilig op kunnen slaan!

Meer info volgt nog.


Computer reparatie

Af en toe kan het zijn dat uw computer / server defect is. Wij helpen dit probleem op te lossen, zodat u weer aan de slag kunt. Wij proberen dit snel te doen maar ook met een zeer goed eindresultaat te komen.

Het maakt niet uit of uw computer of laptop stuk is, wij kunnen het probleem oplossen. Neem direct contact op zodat wij snel kunnen beginnen met uw computer reparatie.


Infrastructuur

Wij kunnen uw infrastructuur inrichten. Hieronder valt bijvoorbeeld het installeren uw Windows server(s), zodat u en/of uw personeel snel aan de slag kan met efficiënter werken. Wij kunnen ook uw infrastructuur beheren en onderhouden, en eventueel opnieuw instellen als dat nodig is.

Wij leveren een flexibele en efficiënte omgeving op, of die nu voor bij u thuis, op uw werk of ergens anders is. Neem gewoon contact op zodat wij uw omgeving snel kunnen inrichten.

Vragen?

Neem nu contact op zodat wij u kunnen helpen.

Contact opnemen